fbpx
skip to Main Content

Ne bucurăm să primim sugestii și atenționări din partea comunității. În acest fel putem să îmbunătățim permanent serviciul oferit, să îl perfecționăm astfel încât să fie ușor de folosit și să contribuie semnificativ la reducerea deșeurilor folosite neresponsabil.

Cu toate acestea, vă rugăm să adresați orice sugestii, atenționări și nemulțumiri cu privire la serviciile de colectare către cei care le oferă. Harta Reciclării este o un serviciu informațional, nu suntem implicați în colectarea efectivă a materialelor sau responsabili de existența sau starea punctelor de colectare.

Email

Contactează-ne:
hello@hartareciclarii.ro

Viitor Plus

viitorplus@viitorplus.ro
www.viitorplus.ro

Formular contact

  Pentru mai multe informații utile despre protejarea mediului, te așteptăm și pe:

  Iconita Instagram 2


  Harta Reciclării este un program Viitor Plus, o organizație non-profit înființată în 2006 și are experiență în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un copac!, Atelierul de Pânză, RECICLETA, Harta Reciclării, ecOprovocarea, BirouEco, Amenajarea eco-turistică a cascadei Bigăr, Regenesys, POD cu POD luminezi o casă. ViitorPlus – pentru oameni și natură.

  NEWSLETTER

  Introduceți aici adresa de email pentru a vă abona la lista de noutăți Harta Reciclarii

  Prin abonare vă exprimați acordul de a primi informații despre Harta Reciclării și programele Viitor Plus.

  Copyright © 2024 Viitor Plus.

  Back To Top