skip to Main Content

ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă – este o organizație non-profit cu o experiență de peste 14 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt Adoptă un copacAtelierul de Pânză, RECICLETA, Harta Reciclării, ecOprovocarea, BirouEco, Bigăr – amenajare eco-turistică, Regenesys.

Viziunea ViitorPlus: „Redescoperim împreună legătura cu natura şi investim în ceea ce lăsăm în urma noastră”.

Colectarea autorizată în București a materialelor reciclabile cu mijloace de transport ecologice

Colectorul autorizat RECICLETA este o întreprindere socială înființată în anul 2009 de asociația ViitorPlus și oferă un serviciu ecologic de transport al materialelor pentru a fi reciclate: hârtie, carton, plastic (sticle PET01, doze HDPE02, folie bax LDPE04) și doze de aluminiu, în cantități de până la 150kg /1mc. Serviciul de transport al materialelor se face cu cargo-triciclete și mașină electrică, care nu poluează aerul, oferind locuri de muncă verzi, legale și stabile.

Programul gratuit de colectare la scări de bloc și școlile din sectorul 2 este realizat cu susținerea Kaufland România și cu acordul Primăriei sectorul 2 și a firmei de salubritate SUPERCOM SA.

Firmele din București care doresc să cunoască oferta serviciului RECICLETA pot trimite un mesaj cu adresa punctului de lucru, la [email protected] RECICLETA ajunge în tot Bucureștiul la tarife diferite în funcție de zonă: https://recicleta.ro/zona-recicleta/

Vestea bună este că cu cât punctul de lucru este mai central, cu atât tariful de colectrare este mai mic.

Pentru mai multe informații utile despre protejarea mediului, te așteptăm și pe:

Iconita Instagram 2


Harta Reciclării este un program ViitorPlus, o organizație non-profit înființată în 2006 și are experiență în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un copac!, Atelierul de Pânză, RECICLETA, Harta Reciclării, ecOprovocarea, BirouEco, Amenajarea eco-turistică a cascadei Bigăr, Regenesys, POD cu POD luminezi o casă. ViitorPlus – pentru oameni și natură.

Back To Top