fbpx
skip to Main Content

Chestionar îmbunătățire Harta Reciclării

Ne dorim să îmbunătățim experiența utilizatorilor de pe Harta Reciclării (Localizare), prin oferirea informațiilor pe care le caută, într-o modalitate cât mai practică și intuitivă.

Vrem să facem o hartă cât mai ușor de folosit, unde utilizatorii să poată găsi cu ușurință atât locațiile unde să Recicleze, cât și pe cele care să le permită să Reducă deșeurile generate și să Reutilizeze cât mai mult articolele pe care le dețin.

Ne poți da și tu o mână de ajutor! Completează chestionarul de mai jos. Cu cât primim mai multe informații, cu atât noua aplicație Harta Reciclării va răspunde mai bine așteptărilor utilizatorilor săi.

Completează chestionarul. Durează doar 5 minute!

https://shorturl.at/bcxOS

 

Pentru mai multe informații utile despre protejarea mediului, te așteptăm și pe:

Iconita Instagram 2

 

 

 

Harta Reciclării este un program al asociației Viitor Plus, dezvoltat în parteneriat cu platforma de sustenabilitate După Noi a Sistemului Coca-Cola în România.

Viitor Plus este o organizație non-profit înființată în 2006, cu o experiență în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un Copac, Atelierul de Pânză, Recicleta, Harta Reciclării, Eco Provocarea, Bine Primit și Birou Eco.

       

Pentru mai multe informații utile despre protejarea mediului, te așteptăm și pe:

Iconita Instagram 2

Harta Reciclării este un program al asociației Viitor Plus, dezvoltat în parteneriat cu platforma de sustenabilitate După Noi a Sistemului Coca-Cola în România.

Viitor Plus este o organizație non-profit înființată în 2006, cu o experiență în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un Copac, Atelierul de Pânză, Bine Primit, Birou Eco, Eco Provocarea, Harta Reciclării, Recicleta și Regenesis.

NEWSLETTER

Introduceți aici adresa de email pentru a vă abona la lista de noutăți Harta Reciclarii

Prin abonare vă exprimați acordul de a primi informații despre Harta Reciclării și programele Viitor Plus.

Copyright © 2024 Viitor Plus.

Back To Top