fbpx
skip to Main Content

Elevii mei, sunt elevi cu CES. Ei au anumite cunoștințe despre mediul înconjurător, dar nu folosesc informațiile în viața de zi cu zi. Nu au deprinderi și abilități formate pentru o viață sănătoasă și sustenabilă, cu grijă pentru rezervele naturale ale planetei. Temele propuse și abordate de dvs. sunt de mare actualitate, cu adaptare pentru vârsta elevilor. Mulțumesc, și vă urez în continuare actvitate fructuoasă.”

Dioszegi Erika, Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz “Kozmutza Flóra”, Cluj-Napoca, județul Cluj

Webinarul foarte bine structurat și bogat în informații utile. Materialele bine structurate, relevante, captivante, reușind astfel, cu ajutorul acestora, să stârnesc curiozitatea elevilor și să facilitez transmiterea/asimilarea conținutului informațional.” Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Nr.1, Bistrița, județul Bistrița – Năsăud

Am desfășurat această activitate în Săptămâna Verde. Momentul surpriză – de introducere „Ce se află în vasul de lut?”, a suscitat curiozitatea fiecărui elev și a deschis drumul învățării. Etapele lecției se succed armonios, îi pun pe elevi în situații diferite de învățare. Copiii s-au implicat într-o manieră creativă să identifice soluții pentru protejarea mediului. Activitățile propuse de Echipa Harta Reciclării sunt inspirate! (colaboram de ceva timp…)”

Popov Anaida, Școala Gimnazială nr.29 „Mihai Viteazul”, Constanța, județul Constanța

Mi-au plăcut structura și conținutul informațiilor, considerându-le atât eu, cât și elevii foarte utile și interesante, mai ales că le-am putut aborda în timpul programului Săptămâna verde. Consider că au fost foarte utile și practice planul de lecție și materialele primite, astfel lecția s-a derulat foarte ușor și într-un mod interactiv. Așadar, jocurile propuse și filmulețele au avut impact asupra elevilor, motivându-i să se implice activ.”

Dogaru Ana, Școala Gimnazială Chetriș/ Școala Gimanzială Vultureni, Chetriș/ Vultureni, Bacău, județul Bacău

Materialele sunt foarte bune, de mare ajutor, adaptate pe nivelul vârstei copiilor. Mulțumim că ne ajutați cu astfel de materiale mai ales în condițiile actuale când este atât de mare nevoie de conștientizare și schimbare în ceea ce privește mediul înconjurător.”

– Schipor Nicoleta, Școala Gimnazială „Petru Mușat” Siret, Siret, Suceava

Conținutul foarte bine structurat, modalitatea de prezentare și carisma moderatorilor, accesul facil la materialele educaționale sunt punctele tari ale webinarului. Felicitări! Accept o nouă provocare din partea dumneavoastră!”

– Badea Liliana, Liceul Teoretic „Marin Preda”, București, Sector 6

Îmi place mult această temă, suntem și mai motivați să participăm împreună cu cei mici la această temă actuală. Mă informez cu lucruri noi și îmi doresc în continuare să particip și să susțin astfel de activități. Are un impact pozitiv și asupra copilașilor. Mi -as dori ca pe viitor să ne mai oferiți materiale noi, poate chiar și filmulețe, concursuri, parteneriate care ne mai dau idei cum să să atragem atenția și mai mult asupra omenirii de importanța protejării mediului înconjurător! Vă ascult cu mare drag și aștept următoarele sesiuni! Succes in toate.

– Süto Tunde, Grădinița cu Program Prelungit nr. 4, Reghin, Mureș

NEWSLETTER

Introduceți aici adresa de email pentru a vă abona la lista de noutăți Harta Reciclarii

Prin abonare vă exprimați acordul de a primi informații despre Harta Reciclării și programele Viitor Plus.

Copyright © 2024 Viitor Plus.

Back To Top