fbpx
skip to Main Content

Rezultate Harta Reciclării în anul 2020

Anul 2020 a reprezentat o schimbare de perspectivă ceea ce ne-a antrenat într-o zonă digitală și mai aproape de utilizator. Harta Reciclării a crescut cu 70% față de anul 2019, cu un total de 12.100 de puncte de colectare pentru toate tipurile de materiale reciclabile. Te invităm să citești ce rezultate a avut Harta Reciclării în anul 2020.

Rezultate Harta Reciclării în anul 2020

Cu Harta Reciclării găsești, adaugi sau modifici punctele de colectare separată a deșeurilor din apropiere, astfel comunitatea participă și actualizează informațiile. Totodată, Harta Reciclării este un ghid complet de prevenire a generării de deșeuri, reutilizare și reciclare pentru toate tipurile de materiale reciclabile. Include și o componentă educațională pentru toți elevii din clasa I până în clasa a XII-a, unde profesorii sunt încurajați să predea elevilor despre reciclare și sunt încurajați să integreze colectarea separată în școală.

Te invităm să citești Raportul Anual al ViitorPlus și să descoperi ce am reușit să facem pentru mediu în anul 2020.

 

Fiți alături de noi și în 2021, să acționăm împreună pentru un Viitor pe Plus pentru oameni și natură! 

Iată cum te poți implica:

Redirecționează 3,5% dacă ești persoană fizică.

Sponsorizează 20% dacă ești persoană juridică.


Pentru mai multe informații utile despre protejarea mediului, te așteptăm și pe:

Iconita Instagram 2


Harta Reciclării este un program ViitorPlus, o organizație non-profit înființată în 2006 și are experiență în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un copac!, Atelierul de Pânză, RECICLETA, Harta Reciclării, ecOprovocarea, BirouEco, Amenajarea eco-turistică a cascadei Bigăr, Regenesys, POD cu POD luminezi o casă. ViitorPlus – pentru oameni și natură.

       

Pentru mai multe informații utile despre protejarea mediului, te așteptăm și pe:

Iconita Instagram 2

Harta Reciclării este un program al asociației Viitor Plus, dezvoltat în parteneriat cu platforma de sustenabilitate După Noi a Sistemului Coca-Cola în România.

Viitor Plus este o organizație non-profit înființată în 2006, cu o experiență în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un Copac, Atelierul de Pânză, Bine Primit, Birou Eco, Eco Provocarea, Harta Reciclării, Recicleta și Regenesis.

NEWSLETTER

Introduceți aici adresa de email pentru a vă abona la lista de noutăți Harta Reciclarii

Prin abonare vă exprimați acordul de a primi informații despre Harta Reciclării și programele Viitor Plus.

Copyright © 2024 Viitor Plus.

Back To Top