fbpx
skip to Main Content
Harta Reciclării Sărbătorește 15 Ani De ViitorPlus

Harta Reciclării – 15 ani de ViitorPlus

Te așteptăm alături de noi pe 5 iunie, de Ziua Mediului, la ora 15:00, pe evenimentul de Facebook unde Harta Reciclării sărbătorește 15 ani de ViitorPlus pentru oameni și natură. O să Învățăm să reciclăm cu Harta Reciclării printr-un joc online, iar la final îți oferim NOUL ghid de colectare separată. Te invităm să cunoști actuala echipă ViitorPlus, dar și persoanele care ne-au fost alături în această călătorie frumoasă.

Între orele 15:00 și 15:50, Harta Reciclării te provoacă să îți testezi cunoștințele despre reducere, reutilizare și reciclare! De asemenea, îți povestim cum te ajută platforma noastră online și cum să navighezi pe Hartă. La final, dacă ne lași adresa ta de e-mail, îți trimitem cel mai NOU ghid de reciclare separată, scris de experți în domeniu.

Și colegii noștri de la Adoptă un Copac!, Atelierul de Pânză, ecOprovocarea și Recicleta ți-au pregătit surprize și cadouri. Fii alături de noi între orele 12:00-19:30 și sărbătorește alături de noi 15 ani în care am creat soluții pentru oameni și natură.

Programul evenimentului online este următorul:

Harta Reciclării sărbătorește 15 ani de ViitorPlus

Fie că ai făcut parte din echipa noastră, că am colaborat într-unul dintre programele noastre, ai participat ca voluntar sau pur și simplu îți place ce facem, te așteptam la transmisiile noastre live pe Facebook chiar aici, în sloturile orare favorite, să vorbim pe teme sustenabile, să învățăm lucruri noi unii de la ceilalți și te premiem.

Hai alături de noi și în următorii 15 ani!

Pentru mai multe informații utile despre protejarea mediului, te așteptăm și pe:

Iconita Instagram 2


Harta Reciclării este un program al asociației Viitor Plus, o organizație non-profit înființată în 2006, cu experiență în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu.

Principalele programe derulate sunt: Adoptă un Copac, Atelierul de Pânză, Recicleta, Harta Reciclării, Eco Provocarea, Birou Eco, Amenajarea eco-turistică a cascadei Bigăr, Regenesys, Pod cu Pod luminezi o casă.

NEWSLETTER

Introduceți aici adresa de email pentru a vă abona la lista de noutăți Harta Reciclarii

 

Prin abonare vă exprimați acordul de a primi informații despre Harta Reciclării și programele Viitor Plus.

Copyright © 2022 Viitor Plus.

Back To Top