skip to Main Content

Sesiuni online

R si Pamantul

Cu ocazia Zilei Pământului, am pregătit pentru toți profesorii și elevii o nouă lecție ONLINE interactivă și distractivă despre grija pentru Pământ prin reciclare!

Scopul acestei ore online este de a informa elevii despre importanța reciclării și care sunt regulile unei colectări corecte. Toate materiale sunt puse la dispoziția profesorilor în mod gratuit.

Între 22 aprilie (Ziua Pământului) și finalul anului școlar, profesorii care se înscriu sunt încurajați să susțină sesiunea educațională online. Deja am depășit numărul propus de 1000 de profesori înscriși până pe 5 iunie (Ziua Mediului). Continuăm înscrierile și activitatea. Urmăriți progresul challenge-ului pe pagina de facebook.

Beneficii:

  • profesorii primesc adeverință după susținerea sesiunii online; (profesorii de gimnaziu și liceu trebuie să țină sesiuni cu minim 50 de elevi, în schimb, pentru învățători este suficient număr de elevi ai propriei clase.)
  • elevii își personalizează online și descarcă de pe hartareciclarii.ro propria diplomă  de participare.

Mostra diploma Harta Reciclarii

Pachetul educațional digital conține:

  • Planul de lecție cu detalii, dedicat profesorilor pentru pregătirea orei de curs. Cursurile sunt împărțite pe trei categorii de vârstă: elevi din clase primare, gimnaziu și liceu.
  • Suport de curs tip ppt și filmulețe educaționale.
  • Document cu informații utile despre ce se colectează și ce nu se colectează selectiv, dedicat părinților pentru a recapitula acasă cu copiii.
  • Linkuri la resurse educaționale suplimentare pentru profesorii care încă nu au predat online, dar vor să facă acest lucru.
  • Afișe educaționale pe care le puteți tipări și folosi în școală în colțul de reciclare, la reluarea cursurilor.

Exemplu din sesiunea educationala despre reciclare

Dacă aveți nevoie de o adeverință pentru această activitate, după susținerea sesiunii educaționale, vă rugăm să ne trimiteți pe email ([email protected]) următoarele: numărul de elevi informați, la ce clasă/clase ați susținut sesiunea, minim 3 print screenuri/capturi de ecran din timpul sesiunii cu slide-urile educaționale, numărul de elevi participanți.

Pentru a beneficia de materialele educaționale digitale gratuite, vă rugăm să completați informațiile dvs. în formularul de mai jos:

(Veți primi pachetul educațional digital pe email, în aproximativ 3 zile lucrătoare de la completarea acestui formular.)

Create your own user feedback survey

La reluarea orelor în școală, pentru a implementa un sistem de colectare eficient în unitatea dvs. școlară, în cazul în care nu există deja, vă recomandăm să descărcați modulul 5 educațional din proiectul ecOprovocarea.

 

Acest document a fost elaborat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestui document este responsabilitatea exclusivă a ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă și nu se poate considera în niciun caz că reflectă poziția Uniunii Europene.

Back To Top