skip to Main Content

Bine ați venit pe pagina dedicată sesiunilor educaționale despre reciclare!

Am pregătit pentru toți profesorii din țară planuri pentru o lecție atractivă, cu povești, jocuri și planșe colorate!

Scopul acestei ore de curs este de a informa elevii despre importanța reciclării și care sunt regulile unei colectări corecte. Toate materiale sunt puse la dispoziția profesorilor în mod gratuit.

Pachetul educațional digital conține:

  • Planul de lecție cu detalii, dedicat profesorilor pentru pregătirea orei de curs. Cursurile sunt împărțite pe trei categorii de vârstă: elevi din clase primare, gimnaziu și liceu.
  • Document cu informații utile despre ce se colectează și ce nu se colectează selectiv, dedicat părinților pentru a recapitula acasă cu copiii.
  • Afișe cu reguli de colectare pentru școală.

Dacă aveți nevoie de o adeverință pentru activitatea susținută, după susținerea sesiunii educaționale, vă rugăm să ne trimiteți pe email (info@hartareciclarii.ro) următoarele: adeverință din partea unității școlare care să ateste că ați susținut sesiunea educațională, la ce clasă/clase, numărul de elevi informați, poze din timpul sesiunii cu planșele educaționale expuse sau imaginile de pe videoproiector, elevii participanți (din unghiuri în care fețele sunt mai puțin vizibile), imagini cu jocurile ținute (de exemplu: la cls. 5-8 si 9-12 “deșeurometrul”).

Pentru a beneficia de materialele educaționale digitale gratuite, vă rugăm să completați informațiile dvs. în formularul de mai jos:

(Veți primi pachetul educațional digital pe email, în aproximativ 3 zile lucrătoare de la completarea acestui formular.)

Create your own user feedback survey

Pentru a implementa un sistem de colectare eficient în unitatea dvs. școlară, în cazul în care nu există deja, vă recomandăm să descărcați modulul 5 educațional din proiectul ecOprovocarea.

Dacă sunteți profesor la un liceu și doriți să derulați mai multe activități practice de protecție a mediului, vă invităm să participați în Concursul Național ecOprovocarea. Atât dvs.cât și elevii ecOambasadori puteți câștiga premii în tabăra de leadership pentru mediu.

 

Acest document a fost elaborat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestui document este responsabilitatea exclusivă a ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă și nu se poate considera în niciun caz că reflectă poziția Uniunii Europene.

Back To Top